Forberedelser til rallysesongen

Det er herlig snøvær om dagen, og vi har begynt forberedelsene til å debutere som rallyfører og kartleser. Planen er å kjøre Flesbergsprinten den 13.02. Ruben fikk lagt på ispigg og gått over bilen forrige helg. Vi fant noen små mangler, og har bestillt deler. Jeg har sendt ut noen sponsorbrev. Vi satser på å kjøre rally-trening på isbanen til Hebbes Racing førstkommende helg. Jeg skal holde dere oppdatert 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s