Seier i debutantklassen til MRT

Lørdagens løp fikk en kjedelig start, da det viste seg at Mats ikke fikk tillatelse til å være kartleser på rallyløpet. Begrunnelsen var at det er til hans egen sikkerhet. Vi skal søke om å få delta senere i år.

Ole Thomas Westby ble derfor kastet inn i kartleserstolen før løpets start. Han har vært kartleser i flere år tidligere, og hadde derfor god erfaring og komme med til Ruben som var fersk rallysjåfør. Løpet endte veldig bra, der guttene stakk av med seieren i kl 19, og satt noen meget gode tider. 8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s