Mats skal kjøre landsfinalen i bilcross!

Det var en spesiell dag på Roppemoen den 16.April. Mats valgte å stille til start helt uforberedt og uten trening i år. Kjørte første heatet, der han sleit med kontrollen over joysticken på venstre hånd, det må bygges om til 4-veis på høyrehånda. Bilen gikk veldig bra, og det ble 3-4 snurringer. Dårlig feste med bilen og en lite samarbeidsvillig hånd. Vi valgte derfor å kaste inn håndkledet, og heller heie på alle brødre/venner! Steffen kom på 2.pl og Ruben på 6pl, begge er derfor kvalifisert til landsfinalen! Det toppet seg på premieutdelingen hvor fjorårets landsfinalevinner, Espen Kerim, valgte å gi sin gullbillett til Mats. Stor idrett av Espen, som gir bort en slik mulighet. Nå skal det bygges om på kjørehjelpemiddelene, bilen skal forbedres og Mats skal trene mye i sommer.
“Det blir utrolig stas å være med på landsfinalen. En drøm. At jeg kan gjøre det med brødrene mine er ekstra stas”

Landsfinalen går på Elverum den 27.August.

landsbillett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s