Fin test på Goldagsløpet

Den 16 og 17.Juli gikk Goldagsløpet av stabelen. Mats har fått kjørt en del og lært mye. Rundt 300 deltagere deltok i det som ble årets største løp. “Fuglehaugen er en krevende bane å kjøre joystick på, med kuperte svinger og krevende kombinasjoner. Nå har vi nye justeringer og forbedringer å jobbe med fremover. Artig å delta” sa Mats etter helgen.

Tusen takk til NMK Gol som arrangerte ett fantastisk løp. De er alltid serviceinnstilte og tar sikkerheten vår på alvor. Må også takke Eirin Holmen som har hjulpet til hele helgen, og selvfølgelig Per som bygger, justerer, løfter og ordner alt.

Selv om det ikke ble de store resultatene på Mats, ble det seier til MRT i dag! Anders Kongsrud er 1 av 2 MRT-Ambassadører. I sin boble med store MRT merker vant han åpen klasse foran hele norgeseliten i bilcross.

Takk til alle sponsorene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s